Gastenboek

Wij waren hier voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst! We hebben twee schitterende weken gehad en niet alleen dankzij het weer… De Boet is de allermooiste locatie waar wij ooit in Nederland mochten logeren.
 
Het was een waar genoegen om hier te zijn. Het is alsof de tijd hier anders werkt, alsof dit een tijdloze plek is. Anders kan ik het niet uitdrukken.
 
Wat een paradijs hier, zo rustig en vrij, met alleen maar het concert van de vogels en de kikkers. Onze gezellige buurtjes (de schapen) zullen we wel missen.
Onze vakantie op Texel was heel erg leuk. Dat komt vooral ook door dit gezellige en mooie huisje. We hebben veel gezellige dingen gedaan en de bedden sliepen lekker.
Fluitenkruid is net uitgebloeid, de zwanenbloemen staan al in bloei, een mannetje blauwe kiekendief scheert over de waslijn. Een vrouwtje wilde eend zwemt met 9 jongen in de sloot onder het keukenraam. Grutto’s baltsen tussen de schapen hiernaast. Vanmiddag vlogen 2 lepelaars over, prachtig!

Wat een geweldige locatie, weidse uitzichten, prachtige luchten en steeds veranderend licht.

In de luxe keuken was het goed koken en toeven. Aan de gelagtafel smaakte een Frans wijntje met kaas en stokbrood prima.

De omgeving van de Boet is een lust voor het oog. …….. En de schapen met hun lammetjes leverden uren kijkplezier. Al met al vond ik de rust die ik zocht.

19 mei… Ja, ook hij was er… de meest dierbare zanger van mijn jonge jaren, de spotvogel, met als toegift de braamsluiper.

Een heerlijke week gehad in de unieke en comfortabele Boet. Wat een bijzonder vakantiehuis!

De reiger kwam weer vissen onder het keukenraam en liep daarna over het gras naar de meidoorn totdat hij ons achter het raam in onze luie stoelen zag zitten. Na wat naar binnen staren, vertrouwde hij ’t niet echt meer en vloog weg. Er hobbelde ’s avonds een egel over het terras.

Voor het eerst hier geweest. Fantastische locatie. In elk seizoen vast wel wat te zien/beleven. Voor iedereen is er wat te genieten, natuurliefhebbers, fietsers, lezers, strandfanaten. Het is een voorrecht hier te mogen zijn.

 

Reacties zijn gesloten.